Szállásfoglalás / ajánlatkérés

Csapatépítő programok

CSAPATÉPÍTŐ tréning a Gemenc erdőben és az ország egész területén!

Bárka Pihenőház

2013. Január 16. Szerda
A nádtetős pihenőház 1968-ban épült a gemenci erdő szélén közel Bajához. A régi üdülőből az ezredfordulón vált vendégház. Főként a természetjáró és vízkedvelő emberek keresik fel kitűnő természeti adottságai miatt. Nosztalgikus, természetközeli hangulatával azokat vonzza, akik szeretnének kiszakadni a nagyvárosi életforma túlingerelt, lármás világából.

Vendégeink pihenését szolgálja :
  • 2 db 4 ágyas szoba
  • 1 db 3 ágyas
  • 1 db 2 ágyas szoba
  • Sátorozási lehetőség
A pihenőházban a nappali-társalgó, a konyha és a 2 tusolóval felszerelt fürdőszoba, valamint a WC közös használatban van, mely nyári időszakban kiegészül a nyári konyha, étkező és a lenti szinten található WC-k, tusolók használatával. Ez utóbbi helyiségek állnak sátrazó vendégeink rendelkezésére is. 

Megközelítés:

A pihenőház az M6-os autópálya bátaszéki leágazójától 20 km-re található. Vonattal és távolsági busszal olyan járatot érdemes keresni, amelyek megállnak a Baja-Dunafürdői vasúti ill. buszmegállónál. Innen kb. 400 m-re található a pihenőház. Ha olyan járattal érkezünk, amelyik csak a bajai nagy állomáson áll meg, akkor helyi buszjárattal tudunk a TESCO áruházig eljutni, innen viszont át kell gyalogolni a Duna-hídon (kb. 2 km-es út a TESCO-tól a házig). Autóval a bajai Duna-hidat célszerű megcélozni, a híd lábától (a Duna jobb partján) kb. 400 m-re található a pihenőház.