Szállásfoglalás / ajánlatkérés

Csapatépítő programok

CSAPATÉPÍTŐ tréning a Gemenc erdőben és az ország egész területén!

Csapatépítés tankvezetés és military programok

2013. Február 18. Hétfő
Egyedi és különleges program, mely során a résztvevők egy időutazáson vehetnek részt és kipróbálhatják a Magyar Honvédségben is rendszeresített lánctalpas és gumikerekes monstrumokat. Egyszerűnek tűnik, de annál nehezebb két botkormánnyal irányítani egy közel 30 tonnás gépet….

Az érdekes katonai járművek vezetésén kívül a következő programokkal színesíthetjük az élményprogramot:
  • Katonai közelharcoktatás és bemutatóLövészet légpuskával
  • Terepjáró vezetés
  • Quad és terep buggy vezetés
  • Paintball, airsoft, vagy lasaertag küzdelem

Egésznapos program esetén az ebéd gulyás ágyúban készül és tábori hangulatban, hagyományos katonai sátrakban lehet elfogyasztani.

csapatépítő élmény program során vezethető katonai járművek:

T 59-es harckocsi

A harckocsi a II. Világháborúban legendássá vált - az orosz hadseregben rendszeresített - T-34-es típus továbbfejlesztett változata. Páncélvastagsága 15-50 mm, motor teljesítménye 580 LE, 40.000 ccm!, súlya 27 t, terepen 60 km/h sebesség elérésére is képes.Ez a harckocsi jelenleg is számos fejlődő ország hadseregében van rendszeresítve.

BMP-VPV gyalogsági harcjármű

A BMP1 harcjárművet a múl század 60-as éveiben fejlesztették ki és alapvető felhasználási területe a gyalogsági lövészek biztonságos körülmények közötti szállítása volt. Belsejében 8 fegyveres lövész tartózkodhat a 3 kezelőszemélyzet mellett. A VPV változat ennek a típusnak a harctéri műszaki mentésre kialakított variációja. Műszaki paraméterek: 300 LE, 20.000 ccm, súlya 17 t, maximális sebesség kb. 60 km/h.

BRDM2

A BRDM-1 tovább fejlesztett változata, egy úszóképes páncélozott felderítő jármű, mely négykerék hajtással rendelkezik, valamint speciális ”mankókerekei” révén terepmászó képessége szinte megközelíti a lánctalpas járművekét. Páncélzata 15 mm, súlya 7 t, motorja 180 LE-s és műúton akár 100 km/h sebesség elérése is képes.

Ural teherautó

Az Ural–4320 egy általános célú, 6×6 hajtásképletű tehergépkocsi, amelyet a Szovjetunióban elsősorban katonai feladatokra fejlesztettek ki. Könnyű javíthatósága és karbantartása, valamint jó terep képességei miatt máig is népszerű teherszállító eszköz. Teljesítménye 220 LE, a fent felsorolt járművektől eltérően benzines kialakítású! Súlya 8 t, maximális sebessége 80 km/h.